Door te starten met het Straight Away programma heb je een enorme kick-start. In een korte periode val je veel af en dit geeft MOTIVATIE! 

 

 

Hoe werkt dit programma?

 

Tijdens je intakegesprek bespreken we welk traject voor jou het beste is.

Bijvoorbeeld wil je snel en makkelijk dan is 3x daags vervanging van je maaltijden een perfecte keuze. Dit traject doe je een aantal weken. Vervolgens bouwen we een tussenweek in, in die week ga je deels je Straight Away maaltijden vervangen door regulier eten. Aansluitend bespreken we welk volgend traject het beste bij jou past.

 

Maar wil je bijvoorbeeld 's avonds wel met de rest van het gezin mee eten, dan stellen we een traject op voor 2x daags je maaltijd te vervangen en 's avonds met je gezin een gewone maaltijd mee eten.

 

Dit zijn slechts 2 voorbeelden van een traject. Ieder mens is anders en tijdens het intakegesprek bekijken we samen wat bij jou en jouw leven past.

Natuurlijk zorg ik voor de persoonlijke 1:1 begeleiding, krijg je van mij handvatten tijdens je afvallen en begeleid ik je om weer 3x daags normaal te gaan eten zodat je werkt aan een blijvend resultaat.

 

Je vraagt je wellicht af "hoe lang duurt zo'n traject", tja dat is niet in 1 zin te beantwoorden. Ieder mens is tenslotte anders dus "zoveel mensen zoveel wensen". Een gemiddelde voor het traject van fase 1 t/m 3 is ongeveer 3 maanden. Maar nogmaals dit kan ook 2 of 4 maanden of wel langer, echt helemaal afhankelijk voor welk traject jij gaat en welke doelen je stelt.

 

 

Stappenplan

 

1.  De voorbereiding / het intakegesprek. Tijdens dit gesprek nemen we een vragenlijst door zodat ik een beter beeld krijg van jouw behoeften, je wensen, je lichaam en je keuzes. Daarnaast bepalen we samen welk stappenplan binnen Straight Away voor jou de beste keuze is.

 

2.  Het dieet (wist je dat dieet afgeleid is van het oud Griekse woord diaita en dit eigenlijk leefstijl betekent?);  hier gaan we aan werken, je leefstijl aanpassen zodat jij een gezonder gewicht bereikt.Dit doen we d.m.v. een aantal maaltijden (en tussendoortjes) te vervangen  door onze maaltijdvervangers. Tijdens ieder wekelijks consult word je gewogen, kijken we samen naar de voortgang, zoeken we oplossingen daar waar nodig en ga jij weer vol enthousiasme verder.

 

3.  Stabiliseren. Je gaat geleidelijk over naar reguliere voeding. In deze periode kom je wellicht ook je oude "vertrouwde" valkuilen tegen, maar die gaan we nu tackelen zodat ook jij een BLIJVEND resultaat bereikt.

 

4.  Je nieuwe leefstijl. Uiteraard laat ik je niet vallen. Ik wil graag je stok achter de deur blijven.

Hoe? Dit bespreken we samen om ook hier voor jou de beste keuze te maken.

 

TARIEF

Telefonische kennismaking = gratis

Intakegesprek (duurt ongeveer 1 uur) = € 25,00

Wekelijkse kosten varieeren afhankelijk van de producten die je gaat gebruiken. Gemiddeld ligt dit tussen de € 50,-- en € 65,-- per week. Consultkosten zijn hierbij inbegrepen.

 

Ben je geinteresseerd, wil je starten of eerst meer informatie, neem dan contact met mij op.

dit kan via het contactformulier, email of telefonisch (06-36182344).

 

Straight away programma

Straight away

jouw vliegende start voor een slanker en gezonder leven

  • Wil jij lekker in je vel zitten 

  • Van die extra kilo's af

  • Met meer energie de dag door

  • Met een goed gevoel in de spiegel kijken

  • Vol zelfvertrouwen je bikini dragen

 

MAAR

 

  • baal je dat je kleding te strak zit

  • je buiten adem bent als je de trap op loopt

  • je eigenlijk geen bikini aandurft

 

dan is het Straight away programma jouw op het lijf geschreven!

 

Lekker en verantwoord afvallen met een blijvend resultaat.

 

Straigt away bestaat uit een serie maaltijdvervangers die niet alleen lekker zijn, maar ook alle noodzakelijke vitamines, mineralen en essentiele voedingsstoffen per maaltijd bevatten om in de dagelijkse behoefte te voorzien.

Verkrijgbaar in verschillende smaken dus voor elk wat wils.

Ik ben trots op je als je deze stap neemt naar een nieuwe levensstijl en een nieuw lijf. En samen zorgen we ervoor dat jij ook weer trots bent op jezelf en eigen lijf!

Straight Away is een volwaardig koolhydraatarm programma gebaseerd op een hoog eiwitgehalte gecombineerd met een laag koolhydraatgehalte. De eiwitten die gebruikt worden zijn de (veel onder de sporters) bekende whey-eiwitten. 

De producten zijn mede samengesteld door erkende dietisten, gewichtsconsulenten en orthomoleculair voedingsdeskundigen. De producten zijn vrij van aspertaam en veelal gezoet met stevia.

 

Ben je benieuwd naar alle producten? Klik dan op deze link.