Wie is Claudia, wie ben ik?

Graag wil ik me voorstellen, want jij wilt natuurlijk weten met wie je te maken krijgt als je besluit om een gezondere leefstijl aan te gaan of wanneer je meer wilt weten over de prachtige wereld van de essentiele olie.

 

Halverwege 2016 ben ik gestart met Balans Soma.  De naam zal je wellicht wat vreemd in de oren klinken, dus een kleine uitleg is wel op z'n plaats. Soma is het Griekse woord voor lichaam. Balans Soma is  dus een samenvoeging van "balans in je lichaam".

 

Mede door diverse gezondheidsproblemen en mijn liefde voor lekker koken (en dus ook eten :)) ben ik in 2015 gestart met de opleiding voedingsdeskundige en aansluitend gewichtsconsulent.

Het mooie is dat de 2 opleidingen en diverse cursussen elkaar aanvullen en versterken. Dit geeft mij de mogelijkheid om jou te begeleiden in een totaaltraject als het gaat om een gezondere leefstijl.

 

Sinds enige tijd is mijn liefde voor essentiële olie aangewakkerd, hoe? ik werd weer geconfronteerd met een licht lichamelijke ongemak en in plaats van de reguliere pillendoos, ben ik verder gaan zoeken en werd ik geattendeerd op het gebruik en de voordelen van essentiële olie. Aangezien mijn lichamelijk ongemak bestond uit "baat t niet, schaadt t niet", heb ik dit uiteraard geprobeerd. Vanaf dat moment was ik getriggerd en ben ik verder gaan zoeken. Aangezien ik ook in het ziekenhuis werk, sta ik absoluut achter de reguliere geneeskunde maar ervaar zelf vooral de essentiële olie als een PRACHTIGE ondersteuner of gewoon omdat je jezelf wilt verwennen en omdat het heel lekker is.

 

Met de behoefte om mijn praktijk verder uit te breiden ben ik gestart met EMB en Omega 3. Beide testen heb ik uiteraard ook zelf gedaan en gestart met het "onder handen nemen" van de probleem-issues. Ik kan je zeggen dat ik dagelijks merk dat ik hier baat bij heb. 

 

Samen met mijn Griekse man en onze prinses (de poes Fleur) wonen wij in het land van Maas en Waal. Mijn liefde voor koken is er nog steeds en vooral gebaseerd op de mediterrane leefstijl. Hiervoor heb ik een website gemaakt Claudia's Keuken. Veel recepten zijn dan ook prima te gebruiken tijdens je afslank proces.

 

En heb je nog vragen aan mij, wil je meer over mij weten, dan hoor ik dit graag. 

Groetjes,

Claudia