Coaching

 

Afvallen doe je door middel van het (deels) vervangen van je maaltijden door de heerlijke maaltijdvervangers van Straight Away.
Dit kan door te beslissen om alle maaltijden van de dag te vervangen, maar ook een combinatie is mogelijk.
Denk hierbij aan het ontbijt, lunch en tussendoortje met een Straight Away maaltijdvervanger en 's avonds met je gezin mee-eten maar bijvoorbeeld met een koolhydraatarme variant.

Eigenlijk is van alles mogelijk; belangrijk is dat je kiest voor een optie die bij jou en je leven past.
De beslissing hoe je het wilt doen ligt bij jou; maar uiteraard ben ik er ook om je te helpen.

Hoe werkt dit programma?

Tijdens je intakegesprek bespreken we welk traject voor jou het beste is.

Dit kan zijn 100% Straight away producten voor een paar weken of gevarieerd met een gewone avondmaaltijd lekker samen eten met je gezin. 

 

Natuurlijk zorg ik voor de persoonlijke 1:1 begeleiding, krijg je van mij handvatten tijdens je afvallen en begeleid ik je om weer 3x daags normaal te gaan eten zodat je werkt aan een blijvend resultaat.

 

Je vraagt je wellicht af "hoe lang duurt zo'n traject", tja dat is niet in 1 zin te beantwoorden. Ieder mens is tenslotte anders dus "zoveel mensen zoveel wensen". Een gemiddelde voor het traject van fase 1 t/m 3 is ongeveer 3 maanden. Maar nogmaals dit kan ook 2 of 4 maanden of wel langer, echt helemaal afhankelijk voor welk traject jij gaat en welke doelen je stelt.

 

Je bent altijd welkom in mijn praktijk in Druten, maar digitaal via Zoom of Teams is het ook prima.

 

Kortom deze keuze is geheel aan jou, niets is verplicht, alles mag en ik coach je graag naar een gezonder lichaam en leefstijl.

 

Wil je contact, meer informatie of iets afspreken.
Bel of app me.

Groetjes,

Claudia